De vilde fra OK MOBIL 1 Legend-klassen har kørt sig frem som tilskuernes charmetrolde i dansk motorsport, og efter en lang sommerferie, er de nu tilbage på banen. Legends Car Cup er den eneste klasse, der bliver kørt på alle fem danske baner, og i den kommende weekend fortsætter det knivskarpe opgør om Legend-mesterskabet i København.

OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP er med i Copenhagen Historic Grand Prix, og forventninger til klassen er store efter det race, som Legend-kørerne viste på bybanen i Aarhus.

Efter en lang sommerferie, er Legend Cuppen nu tilbage på banen til Copenhagen Historic Grand Prix. Foto: Ib Trebbien

 

Det var med Jonas Svensson fra Rønde og Ribes Kasper Bruun helt i front i nogle dramatiske dueller, hvor Bruun flere gange var i spidsen, men hvor Svensson endte med at køre over målstregen som den helt store vinder, der også kørte sig frem til 1. pladsen i Legend-mesterskabet med 274 points.

Kasper Bruun ligner nu førsteudfordreren. Han har 244 points, og han gav efter Aarhus udtryk for, at han bestemt ikke har opgivet at komme før Jonas Svensson til det ternede flag.

Mathias Storbank fra Give lagde helt forrygende ud i 2017-sæsonen, men han kunne slet ikke få det til at fungere i Aarhus, og han er nu nede på 3. pladsen med 223 points. Han er om nogen opsat på revanche i København.

Michael S. Christensen fra Grindsted er vendt tilbage til motorsportsbanerne efter et par års pause. Han bliver bedre og bedre, og han kan efter sommerpausen blande sig i topstriden.

Også oldboys-feltet i Legends Car Cup er ude i et tæt opgør. Bjarne Rasmussen fra Skanderborg har med 244 kørt de fleste points ind, men Kim S. Pedersen fra Hadsten med 239 og Henrik Vejen fra Tune med 233 points er lige efter.

Derfor står der også rigtig meget på spil for de hurtige charmetrolde i den kommende weekend i København.

 

Stillingen, Generelt
1.M. H. Jensen592 p
2.M. Madsen544 p
3.M. Gravsen528 p
4.J.L. Holmstoel488 p
5.F.V. Schrøder470 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen666 p
2.M. N. Mathiesen606 p
3.F. Jensen496 p
4.K. S. Mortensen407 p
5.K. S. Petersen374 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere