Jonas Svensson, Rønde, Kasper Bruun, Ribe, Michael S. Christensen, Grindsted, Mathias Storbank, Give, Calle Helbo, Rønde. Det er top-kvintetten, der er stukket af på vejen til mesterskabet 2017 i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP. Når serien fortsætter i lørdagens Night Race på Padborg Park er det med de fem som favoritter i en klasse, der ganske givet bliver leverandør af det gode race til publikum i det, der kan blive den helt store motorsports-fest.

Mathias Storbank startede sæsonen som en helt suveræn vinder, men han er siden kørt ind i modgang, og senere er det især Jonas Svensson og Kasper Bruun, der har domineret.

Mathias Storbank som havde en forrygende start på sæson 2017, har på det seneste kørt i i modgang.

Bemærkelsesværdigt er det i øvrigt, at en kører uden for top-kvintetten, Anders Elkjær, Grenå, altså også har vist, at han kan komme først over målstregen.

Mens det er mere eller mindre som forventet, at Svensson, Bruun, Storbank og Helbo er med helt fremme, så er Michael S. Christensen som debutant i klassen den store overraskelse. Han kommer efter et par års pause fra race, men han har altså tidligere vist i andre klasser, og han har en rigtig god kurs mod 1. pladsen.

Før Night Race har Jonas Svensson 425 points. Kasper Bruun følger efter med 369, Michael S. Christensen har 352, Mathias Storbank 337 og Calle Helbo 322 points.

I Old Boys-klassen i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP ser mesterskabet ud til at skulle afgøres i et trekløver.

Bjarne Rasmussen fører med 412 points foran Henrik Vejen, Tune, med 398 og Kim S Petersen fra Hadsten med 390.

Night Race vil selv i mørke afsløre, hvem der blandt motorsportens charmetrolde i deres lynkineser-biler har mest at køre med frem mod sæsonfinalen.

Stillingen, Generelt
1.M. H. Jensen592 p
2.M. Madsen544 p
3.M. Gravsen528 p
4.J.L. Holmstoel488 p
5.F.V. Schrøder470 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen666 p
2.M. N. Mathiesen606 p
3.F. Jensen496 p
4.K. S. Mortensen407 p
5.K. S. Petersen374 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere