Mathias Storbank fra Give ser ud til at ville slutte 2017-sæsonen i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP, som han begyndte den. Han indledte sæsonen som den klart hurtigste, og han lignede en mesterskabsfavorit, men siden gik det helt i sort for Mathias Storbank, og han er nu uden chance for at blive mester, men han er tilbage i suveræn stil i sæsonfinalen på Padborg Park.

I 2. heat startede han 2ér, men bil nr. 3 kom ud af første sving som den førende, og siden lagde han mere og mere afstand til alle de øvrige i feltet, der virkelig fik Storbank.

Mens Mathias Storbank kørte helt sit eget løb som den førende, så lå Anders Elkjær, Grenå, Jonas Svensson, Rønde, Kasper Bruun, Ribe, og Michael S. Christensen, Grindsted, og kørte noget fortræffeligt race, hvor det lykkedes Elkjær at holde rivalerne bag sig.

Sådan så det ud for publikum. For Anders Elkjær blev idømt en strafbane for at ramme Jonas Svensson, og dermed blev Elkjær i slutresultatet sendt tilbage på en 8. plads, mens Jonas Svensson blev 2’er, Kasper Bruun 3’er med Michael S. Christensen på 3. pladsen.

Svensson kan ikke længere indhentes og bliver Legend-mester 2017.

Og i oldboysklassen var Henrik Vejen fra Tune med helt fremme blandt de hurtige drenge, og mesteren blandt de såkaldte gamle drenge i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP fra 2016 kan nu også skrive 2017 på sit mester-cv.

Stillingen, Generelt
1.M. H. Jensen592 p
2.M. Madsen544 p
3.M. Gravsen528 p
4.J.L. Holmstoel488 p
5.F.V. Schrøder470 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen666 p
2.M. N. Mathiesen606 p
3.F. Jensen496 p
4.K. S. Mortensen407 p
5.K. S. Petersen374 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere