Tæt, tæt, tæt, tæt. Hen over en fantastisk motorsportsweekend i Aarhus var Jonas Svensson og Kasper Bruun ude i deres helt eget race foran alle de øvrige i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP, og da Svensson for fjerde gang kom først over målstregen, rakte han en knyttet næve op mod den danske sommerhimmel som en lykkelig hilsen til smilets by. Det blev virkelig Jonas Svenssons helt store weekend i Classic Race Aarhus, hvor dansk motorsports charmetrolde leverede noget rigtig spændende race til publikum.

Det mest fantastiske var, at i tidskørslen og i de tre løb hen over weekenden var det hver gang netop Jonas Svensson og Kasper Bruun, der var ude i nogle vildt tætte dueller med skiftende føringer, og Kasper Bruuns kørsel var også så absolut godkendt.

”Tak for en god underholdning”, lød det da også fra de omkringstående, da en svedende Kasper Bruun steg ud af sin lille racer.

  • Det var jo sådan hele weekenden, at Jonas og jeg lå og kæmpede helt i front, og selvfølgelig er jeg ærgerlig over, at jeg ikke vandt, men sæsonen er endnu ung, og jeg har ikke opgivet at komme forbi Jonas og også bliver der, sagde Kasper Bruun efter løbet.

Han afviste, at han ikke er så god til at føre, som speakerne påstod, men at det var helt små detaljer, der afgjorde duellen mellem de to førende.

I finaleheatet var det Kim Schmidt Petersen, der viste, at old boys kørerne i Legend-klassen kan være med helt fremme, men altså efter Svensson og Bruun.

Den enlige kvinde i klassen, Nanna M. Kanstrup viste sig fint frem i sin gule bil, selv om hun var blandt de sidste i feltet og endda også måtte finde sig i, at hendes far, Lars Henrik Kanstrup, som nr. 17 sluttede syv pladser foran hende.

Mathias Storbank, der ellers har været helt suveræn i denne sæson, blev aldrig gode venner med sin bils motor, og han sluttede helt tilbage som nr. 13 i finalen.

Stillingen, Generelt
1.M. H. Jensen592 p
2.M. Madsen544 p
3.M. Gravsen528 p
4.J.L. Holmstoel488 p
5.F.V. Schrøder470 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen666 p
2.M. N. Mathiesen606 p
3.F. Jensen496 p
4.K. S. Mortensen407 p
5.K. S. Petersen374 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere