De kan bare det der: Køre race. De gjorde de fem hurtigste i 2. heat i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP på Ring Djursland, og også, så det begejstrede publikum. Efter en stribe afkørsler og safetycar var det Michael S. Christensen, der førte, men han blev omgående presset hårdt bagfra.

Først var det Jonas Svensson og Anders Elkjær, der kom forbi i en flot, flot overhaling, og Michael Christensen kunne heller ikke holde Kasper Bruun bag sig.

Elkjær angreb Svensson og kom også forbi og var den førende, men Svensson kom tilbage og kom igen helt i front. Det var en position, han virkelig måtte vise hele sin klasse for at holde fast i, for Elkjær havde ikke opgivet.

Bag dem lå Kasper Bruun hele tiden på lur og ventede bare på en lille fejltagelse hos de to forreste. Den kom ikke, og Bruun blev en sikker nr. 3.

Michael S. Christensen blev hele tiden presset af Mathias Storbank, og over målstregen var Christensen kun ganske få centimer foran Storbank.

En fantastisk race, som de fem nu får chancen for at gentage. Med Jonas Svensson i spidsen er det Michael S. Christensen, Kasper Bruun og Mathias Storbank, der er de fem fantastiske forrest, når starter går til finalen i Legend-klassen senere på eftermiddagen.

Stillingen, Generelt
1.M. H. Jensen592 p
2.M. Madsen544 p
3.M. Gravsen528 p
4.J.L. Holmstoel488 p
5.F.V. Schrøder470 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen666 p
2.M. N. Mathiesen606 p
3.F. Jensen496 p
4.K. S. Mortensen407 p
5.K. S. Petersen374 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere