Top! OK MOBIL 1 LEGEND CAR kørte et fremragende løb i Copenhagen Historic Grand Prix 2019, og mest imponerede Mirza Ahmetagic, der i sidste ende kørte først over målstregen.

Det skete efter noget af et herrerace, hvor Mads Skov Pedersen og Mirza Ahmetagic kørte deres helt eget løb, og hvor Pedersen længe lignede en vinder. Men efter flere forgæves forsøg lykkedes det til sidst for Mirza at komme i spidsen for feltet.

Magnus Madsen og Frederik Schrøder lå også længe i en tæt duel, og den førende i Legend-mesterskabet, Magnus Madsen, holdt 3. pladsen hele vejen hjem rundt om den tidligere dyrskueplads på Bellahøj, mens Schrøder faldt tilbage på 6. pladsen.

Rasmus Sørensen blev 4’er foran Joachim Lee Holmstoel. Løbet blev derimod en skuffelse for Mathias H. Jensen. Han fik en uheldig start og faldt langt tilbage, og den normale topkører kom til at køre sit eget race et godt stykke tilbage i feltet.

Ros til hele feltet. OK MOBIL 1 LEGEND CAR skuffede på bybanen i Aarhus med alt for mange sammenstød og afkørsler, men i København viste klassen sin klasse.

Stillingen, Generelt
1.M. Madsen580 p
2.M. Ahmetagic549 p
3.M. H. Jensen537 p
4.M. Storbank489 p
5.M. S. Debois374 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen673 p
2.K. S. Petersen605 p
3.F. Jensen485 p
4.J. Ommen434 p
5.O. Madsen405 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere