Undskyld Mads Skov Pedersen, Mathias H. Jensen, Lars B. Ebbesen, Magnus Madsen og Frederik Schrøder. Det var ikke jeres skyld, men OK MOBIL 1 LEGEND CAR levede i løb 2 i Night Race foren et rekordstort publikum slet ikke op til forventningerne, og det blev ganske enkelt et rædselsfuldt løb.

I den første start var Lars E. Ebbesen hurtigst og tog føringen foraan Mads Skov Pedersen, men allerede på første omgang var fire biler indblandet i et voldsomt sammenstød, der sendte en ambulance på banen, og hele feltet blev stoppet og placeret bar startstregerne igen.

I anden start holdt Mads Skov Pedersen sin føring i første omgang, men igen tog Lars Ebbesen kampen op, og de to og Mathias H. Jensen, Magnus Madsen og Frederik Schrøder leverede et flot race.

Det samme gælder for de næste fem i top-10, Kim Schmidt Petersen, Flemming Jensen, Mathias Storbank, Mirza Ahmetagic og Jesper Juul Sørensen. Og også de følgende.

Men bagude i feltet var der panik, og åbenbart viste det sig, at 42 deltagende biler er for mange i Legend-klassen.

Så mange er der heller ikke med i finalen i Night Race. Her skylder den normalt så populære klasse virkelig et race uden safetycar efter to løb, hvor vinderen er kørt over målstregen bag en safetycar.

Stillingen, Generelt
1.M. Madsen580 p
2.M. Ahmetagic549 p
3.M. H. Jensen537 p
4.M. Storbank489 p
5.M. S. Debois374 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen673 p
2.K. S. Petersen605 p
3.F. Jensen485 p
4.J. Ommen434 p
5.O. Madsen405 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere