Hvad har Magnus Madsen og Jacob Ommen til fælles i OK MOBIL 1 LEDGEND CAR?

Svaret er, at de begge leder efter den bedst mulige fart. Forud for lørdagens Night Race på Padborg Park har de to kørere blandt endnu flere været på den sønderjyske bane, og der blev skruet lige så meget, som der blev kørt omgange.

Magnus Madsen er den førende i OK MOBIL 1 LEGEND CAR 2019, men han er tæt forfulgt især af Mads Skov Pedersen, og derfor står der rigtig meget på spil i det spektakulære Night Race.

Efter mødet med betonbarrieren på Bellahøj har Magnus Madsen været nødsaget til at finde en ny bil, som er en brugt fra Lars Ebbesens Legend-lager. Og det er den bil, som endnu ikke har den fart, som Magnus Madsen har brug for. Derfor er hans mekaniker på overarbejde.

Jacob Ommen vil så gerne med op på podiet i oldboys-klassen, og derfor investerede han også i en ny bil forud for denne sæson, men endnu er kører og bil ikke blevet helt gode venner.

– Den mangler trækkraft på langsiden, forklarer Sønderjyllands svar på Toto Wolff, Lasse Sell.

Onsdagens forberedelser betyder dog, at både Magnus Madsen og Jacob Ommen har gode muligheder for at sidde i en ønskebil på lørdag, når de bliver en del af den store motorsportsfestival på Padborg Park, hvor Legend-feltet starter i solforstærket dagslys og slutter med lys på i det begyndende nattemørke.

 

Stillingen, Generelt
1.M. Madsen580 p
2.M. Ahmetagic549 p
3.M. H. Jensen537 p
4.M. Storbank489 p
5.M. S. Debois374 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen673 p
2.K. S. Petersen605 p
3.F. Jensen485 p
4.J. Ommen434 p
5.O. Madsen405 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere