Han har sikkert sovet dårligt i nat. Mads Skov Pedersen tabte lørdagens løb i en tæt duel med Mirza Ahmetagic efter at have ført over de fleste omgange. Men søndag formiddag fik han sin revanche i OK MOBIL 1 LEGEND CAR på Bellahøj, hvor Mads ”Panik” havde helt styr på det og kom først over målstregen foran netop rivalen Mirza Ahmetagic, selv om han faktisk kørte den hurtigste omgang.

Mads Skov Pedersen havde en fantastisk første omgang, hvor han lagde afstand til Mirza Ahmetagic. Så betød en safetycar, at feltet igen var tæt samlet, men Mads Skov Pedersen gik ikke i panik, men tog igen føringen, og der blev han, men hele vejen rundt med nr. 2  i sidespejlet 

Der var luft ned til nr 3, Lars B. Ebbesen, der i hele løbet havde en duel med Frederik Schrøder. Også fremragende race af de to.

Joachim Lee Holmstoel viser, at han har etableret sig i top-8, og Kim Schmidt Petersen har også gang i en flot sæson, mens Magnus Madsen som den førende i Legend-mesterskabet mærket den stigende pres på ham, at han befinder sig åbenlyst ikke helt så godt som ønsket på den københavnske bybane.

OK MOBIL 1 LEGEND CAR fortsætter i Copenhagen Historic Grand Prix med finaløbet søndag eftermiddag.

Stillingen, Generelt
1.M. Madsen580 p
2.M. Ahmetagic549 p
3.M. H. Jensen537 p
4.M. Storbank489 p
5.M. S. Debois374 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen673 p
2.K. S. Petersen605 p
3.F. Jensen485 p
4.J. Ommen434 p
5.O. Madsen405 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere