Selvfølgelig kræver det både dygtighed, talent og ikke mindst topspeed at køre sig i spidsen for OK MOBIL 1 LEGEND CAR 2019. Magnus Madsen fra Skjern har de kvaliteter. Når serien så genoptages efter sommerferien i Copenhagen Historic Grand Prix, skal den unge kører vise, om han også har nerver af stål. Nu er det nemlig MM, som alle de øvrige allerhelst vil forbi.

Magnus Madsen fører Legend-klassen med 318 points, og selv om det endnu ikke er lykkedes for Mathias Storbank fra Give at vise sig som den hurtigste, så har han alligevel kørt så mange topplaceringer hjem, at han er nummer to før løbsweekenden på Bellahøj med 262 points.

Magnus Madsen-rivaler er også Mads Skov Pedersen, Hjallerup, med 253 points, Mirza Ahmetagic, Randers, ligeledes med 253 points og Mathias H. Jensen fra Hinnerup med 246 points.

I olsboys-klassen har Kim Schmidt Petersen fra Hadsten været imponerende konstant og har samlet 328 points. Lige efter følger Lars B. Ebbesen, Varde, med 320 points, Flemming Jensen, Jægerspris, har 244 points, Jacob Ommen, Korup, har 207 points, og det samme har Mike N. Mathiesen, Varde.

Intet er således afgjort, og meget står på spil på bybanen i hovedstaden.

Stillingen, Generelt
1.M. Madsen580 p
2.M. Ahmetagic549 p
3.M. H. Jensen537 p
4.M. Storbank489 p
5.M. S. Debois374 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen673 p
2.K. S. Petersen605 p
3.F. Jensen485 p
4.J. Ommen434 p
5.O. Madsen405 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere