Magnus Madsen kom først over målstregen som vinder af finalen i OK MOBIL 1 LEGEND CAR på Ring Djursland, men det var en sejr, som krævede 100 procent af den unge kører. Han kom nemlig på ingen måde let til triumfen.
Nr. 2, Mathias H. Jensen, og nr. 3, Mathias Storbank, lå flere gange nærmest side om side med Magnus Madsen, og sammen med nr. 4, Mads Skov Petersen, nr. 5, Mirza Ahmegatic, og nr. 6, Lars B. Ebbesen, kørte alle noget superrace i finalen.
 
Lars Ebbesen fik en god start og lagde sig i spidsen, men ungdommen har ingen respekt for veteranen. De kørte forbi ham, men Ebbesen gav sig ikke uden videre.
 
Mirza Ahmetagic havde hurtigste omgang i lørdagens tidtagning, og i søndagens finalen var han også den, der kunne komme hurtigst rundt – han blev noteret for 57,510 – men over hele racet var han altså ikke lige så hurtig som de fire, der før over målstregen.
 
Alt i alt viste Legend’erne god klasse på Djursland.
Stillingen, Generelt
1.M. Madsen580 p
2.M. Ahmetagic549 p
3.M. H. Jensen537 p
4.M. Storbank489 p
5.M. S. Debois374 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen673 p
2.K. S. Petersen605 p
3.F. Jensen485 p
4.J. Ommen434 p
5.O. Madsen405 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere