Hold da, hvilket race! Et stort Legend-felt gav opvisning i herligt race i 1. løb i OK MOBIL 1 LEGEND CAR på Ring Djursland. Og det var med Mads Skov Pedersen i spidsen som en helt suveræn vinder. Han fik en kanonstart, og i løbet af få omgange havde han kørt sig fra en startplacering som nr. 17 og frem i front, og derfra lagde han alle de øvrige langt bag sig.

Det var også gældende for nr. 2, Magnus Madsen. Han driblede sig også frem i det tætpakkede felt, og selv om han ikke kom i nærheden af den førende Mads Skov Pedersen, så kørte MM en lige så suveræn 2. plads hjem.
 
Det var foran Lars B. Ebbesen. Selv om han er rykket over i oldboysklassen, så kan han fortsat være med blandt de hurtigste. Det samme gælder for Kim Schmidt Petersen, der blev 4’er.
 
Hurtigste i tidtagningen, Mirza Ahmegatic, startede tilbage på en 20. plads, men alligevel lykkedes det ham at køre sig frem til en 5. plads, og det var lige foran Mathias H. Jensen, der også bidrog til et herligt racerløb.
 
Det samme gælder for Frederik Schrøder. Tekniske problemer betød, at han ikke fik noteret en tid i tidtagningen, men selv om han dermed skulle starte sidst, kørte han sig flot frem.
 
Men et race, som alle 38 startende Legend’er havde ære af,
Stillingen, Generelt
1.M. Madsen580 p
2.M. Ahmetagic549 p
3.M. H. Jensen537 p
4.M. Storbank489 p
5.M. S. Debois374 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen673 p
2.K. S. Petersen605 p
3.F. Jensen485 p
4.J. Ommen434 p
5.O. Madsen405 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere