Ingen tvivl. Mads Pedersen stod øverst på sejrspodiet efter finalen i OK MOBIL 1 LEGEND CAR, og i denne weekend var der hverken andre over ham eller ved siden af. Mads Panik var ganske suveræn og viste høj klasse. Han ligner den, de andre skal forbi, hvis de vil vinde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars Ebbesen er i år tilmeldt oldboys-klassen, men det har ikke gjort ham langsommere. Ebbesen var hele weekenden med helt fremme, og han er ikke færdig med at komme først over målstregen.

Dejligt at se Magnus Madsen med i top-3 i Legend-finalen. Han er én af de unge kørere, der skal udfordrere prøvede kræfter som Mads Pedersen og Lars Ebbesen.

Mathias H. Jensen kan bliver en anden udfordrer. I finalen sluttede han 4’er, og han var hele weekenden med der, hvor det er sjovest.

Også Joachim Lee Holmnstoel fik vist, at det ikke var tilfældigt, at han var blandt de hurtigste i lørdagens tidtagning, og han blander sig også blandt de forreste i det store felt.

Der kørte Kim Schmidt Petersen også rundt. Han er et kendt navn i top-10 i Legend-klassen, og den plads har han ikke tænkt sig at give til andre.

I finalen sluttede Jacob Ommen lige efter Schmidt Petersen på en 7. plads, og dermed satte han streg under en flot weekend, hvor han virkelig var velkørende.

Mike Mathiesen som nr. 8 og Mirza Ahmetagic som 9’erne er næppe tilfreds med deres placeringer, Top-10 blev fuldendt af Ole Madsen.

En topkører som Mathias Storbank kunne derimod ikke være tilfreds med sin søndag. Han blev idømt 30 sekunders straf for at overhale i gul flagzone, og han sluttede langt tilbage i finalen. Der er mere i ham.

Feltet var ekstra stort, men det store flertal af kørere skal have ros for, at de fik afviklet den populære klassen på fineste vis. Bravo.

 

Stillingen, Generelt
1.M. S. Pedersen420 p
2.M. Madsen419 p
3.M. H. Jensen398 p
4.M. Ahmetagic396 p
5.M. Storbank339 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen520 p
2.K. S. Petersen494 p
3.F. Jensen383 p
4.O. Madsen355 p
5.J. Ommen322 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere