Hold godt øje med bil nr. 70 i OK MOBIL 1 LEGEND CAR. Mathias Storbank is back in town. Det vil sige på Padborg Park. På en regnvåd bane lykkedes det for Storbank at køre sig op fra en startplacering som nr. 16 og på sidste omgang komme helt frem, og dermed har han fået et flot comeback i den populære klasse efter et mislykket år i supertourisme.

Mathias Storbank var dog ikke alene om at imponere. Det samme gjorde Jakob Steffensen. To gange blev han forhindret i at udbygge sin føring, fordi han lå bag en safetycar, og alligevel forsvarede han dygtigt sin føring lige indtil sidste omgang. Men en absolut godkendt indsats for Jakob Steffensen.

 

 

Også kørere som Lars Ebbesen, Magnus Madsen og Mads ”Panik” Pedersen kørte sig frem i et felt, der flere gange var som bambi på glatis på den glatte asfalt, og med 45 biler til start var det nådigt sluppet med kun to gange safetycar.

På den bane var derfor et godkendt resultat, at en kører som Mathias Valentin kunne glide over målstregen som nr. 3, hvor 40 biler fuldførte.

OK MOBIL 1 LEGEND CAR fortsætter søndag eftermiddag på Padborg Park.

 

Stillingen, Generelt
1.M. S. Pedersen420 p
2.M. Madsen419 p
3.M. H. Jensen398 p
4.M. Ahmetagic396 p
5.M. Storbank339 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.L. B. Ebbesen520 p
2.K. S. Petersen494 p
3.F. Jensen383 p
4.O. Madsen355 p
5.J. Ommen322 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere