Han står på startlisten i OK MOBIL ! LEGEND som Mads Panik. Og det kan da nok være, at der gik Panik i tidtagningen på Padborg Park. Michael Søvang Christensen og Lars Ebbesen har nærmest haft patent på de hurtigste tider i denne Legend-sæson, men i finale-weekenden i det sønderjyske var det altså Mads Panik – eller rettere Mads Pedersen, der var hurtigst.
 
Som den eneste var Mads Pedersen under et minut og ni minutter. Helt præcist klokkede han på 1.08.887.
 
Mens det på forhånd er afgjort, at Michael Søvang Christensen bliver 2018-mester i den populære klasse, og at Lars Ebbesen slutter som en suveræn 2’er, så er der plads om det sidste trin på podiet. Calle Helbo kørte en flot tidtagning og var næsthurtigst, og han kom dermed tættere på Mirza Ahmetagic, der før søndagens tre heat  nu kun er en kofanger foran forfølgerne.
 
Flemming Jensen var hurtigste oldboy, og der er stadig noget at køre om i den klasse.
 
Michael Søvang Christensen har hele familien med på Padborg Park, og de kunne se, at mesteren kørte en sikker 4. plads hjem. Lige til sidst blev han overhalet af lige netop Lars Ebbesen.
 
Rasmus Sørensen sluttede som nr. 20 i tidtagningen, og det betyder, at han starter i pole position i søndagens 1. heat i OK MOBIL 1 LEGEND.
Stillingen, Generelt
1.M. Madsen318 p
2.M. Storbank262 p
3.M.S. Pedersen253 p
4.M. Ahmetagic253 p
5.M. H. Jensen246 p
Fuld stilling
Stillingen, Old Boys
1.K.S. Petersen328 p
2.L.B. Ebbesen320 p
3.F. Jensen244 p
4.J. Ommen207 p
5.M.N. Mathiesen207 p
Fuld stilling
Samarbejdspartnere